Tekniset ratkaisut

Henkilöt­urvallisuus

Hoitaja-, vartija- ja hätäkutsuratkaisut mahdollistavat joustavan ja luotettavan avunpyynnön hätätilanteessa.

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kulunhallintajärjestelmän avulla hallitaan reaaliaikaisesti kiinteistössä tapahtuvaa henkilöliikennettä ja parannetaan kiinteistön sekä henkilöstön turvallisuutta.

Paloilmoitin

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on tärkein asia henkilöiden, kiinteistöjen sekä omaisuuden suojauksessa. Paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmien avulla kehittyvä palo havaitaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmä havaitsee luvattoman tunkeutumisen kohteeseen ja välittää tiedon nopeasti ennalta määritellyille tahoille, jolloin voidaan minimoida murrosta aiheutuvia henkilö- ja omaisuusvahinkoja.

Videovalvonta

Valvontakameroiden, kuvanhallintaohjelmistojen ja nykyaikaisten tietoliikenneratkaisujen avulla mahdollistetaan laadukas ja reaaliaikainen videovalvonta.

SALTO-kulunhallinta­järjestelmä

Capitis Control Oy ja SALTO Systems ovat tuoneet yhteistyössä Suomen markkinoille uudenlaisen sähköisen kulunhallintajärjestelmän, joka mahdollistaa joustavan kulunhallinnan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Äänentoisto

Yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmän kautta toistetaan kuulutuksia, taustamusiikkia ja hätätilanteissa pelastautumisohjeita.

Me turvaamme toimintaympäristösi

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme