Paloilmoitin­järjestelmä

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on tärkein asia henkilöiden, kiinteistöjen sekä omaisuuden suojauksessa. Paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmien avulla kehittyvä palo havaitaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Tieto alkavasta palosta siirtyy nopeasti kiinteistön henkilöstölle sekä ennalta määritellyille tahoille, jolloin henkilövahingot ja aineelliset vahingot voidaan minimoida.

Lainsäädäntö ja viranomaismääräykset säätelevät paloilmoitinjärjestelmän toimintaa, toteutusta sekä paloilmaisinmallien valintaa. Lisäksi siihen vaikuttaa myös esimerkiksi tilan käyttötarkoitus, olosuhteet, vakuutusyhtiön suositukset sekä omistajan toivomukset.

Capitis Control Oy on TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike. Palveluksessamme on 3 paloilmoitinvastuuhenkilöä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat oikeanlaisen paloilmoitinjärjestelmän asiakkaan tarpeeseen.

Paloilmoitinjärjestelmä toimii itsenäisenä järjestelmänä, tai se voidaan yhdistää osaksi kulunvalvonnan, videovalvonnan ja murtovalvonnan järjestelmäintegraatiota, jolloin useaa eri osa-aluetta saadaan hyödynnettyä kustannustehokkaasti.

paloilmoitinjärjestelmä yritykselle

Me turvaamme toimintaympäristösi

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme