SALTO-KULUNHALLINTA­JÄRJESTELMÄ

Taustaa:

Capitis Control Oy ja SALTO Systems ovat tuoneet yhteistyössä Suomen markkinoille uudenlaisen sähköisen kulunhallintajärjestelmän, joka mahdollistaa joustavan kulunhallinnan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

SALTO Systems on espanjalainen yritys, joka on yksi maailman viidestä suurimmasta elektronisen kulunhallinnan valmistajista. SALTO toimii yli 90:ssä eri maassa, ja sen kulunhallintajärjestelmällä valvotaan yli kahta miljoonaa ovea ympäri maailman.

SALTO on hyvin käyttäjäystävällinen kulunhallintajärjestelmä, ja sen päivittäinen ylläpito, käyttö ja ohjelmointi on helppoa ja tehokasta. Kaikki tieto kulkee avaintunnisteiden mukana, ja lukkojen tehtävä on lukea, siirtää ja kirjoittaa tietoa avaintunnisteiden avulla. Tiedot päivittyvät nopeasti ja turvallisesti online-oviyksiköillä korttia lukiessa. Online-oviyksiköiksi rakennetaan mm. rakennuksen pääovet, mutta myös rakennuksen sisälle sijoitetaan joitakin online-yksiköitä nopeuttamaan päivitystä. Mekaanisen lukituksen omaavan oven voi helposti ja nopeasti muuttaa oikeaksi kulunvalvontaoveksi.

Hyödyt:

Kustannustehokkuus

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa ja yritysverkostossa kulunhallinnan muutostöihin joudutaan usein investoimaan vuosien varrella. SALTO kulunhallintajärjestelmä on kehitetty niin, että nämä muutostyöt ja järjestelmän laajennukset on helppo tehdä langattomasti, jolloin kaapelointikustannukset pienenevät. Järjestelmää voi ylläpitää etäkäytöllä, joten se tuo yritykselle kustannussäästöjä ja on myös ekologista. Järjestelmästä saa helposti suljettua hävinneen tunnisteen kulkuoikeudet.

Soveltuu kaikkiin kohteisiin

Järjestelmä on luotu kaikenlaisiin ympäristöihin, kuten esimerkiksi yrityskiinteistöihin, kouluihin, päivä- ja hoivakoteihin, hotelleihin, lentokentille, kirkkoihin ja sairaaloihin. SALTO sähkölukot soveltuvat myös muuhun käyttöön, kuten puku- ja lääkekaappeihin tai vaikka säilytys- ja vetolaatikkoihin.

Mobiiliavain liikkuville työntekijöille

SALTOn mobiiliratkaisut, eli JustIN-sovellukset, tuovat parannetun käytettävyyden ja joustavuuden kulunhallintaan ja mahdollistavat älypuhelimen käyttämisen avaimena. Tämä ratkaisu sopii erityisesti liikkuville työntekijöille tai henkilökunnalle, joka tarvitsee vain lyhytaikaiset kulkuoikeudet. Sopii myös hotellien asiakkaille.

Tutustu SALTO Systemsin kulunhallintaratkaisuihin osoitteessa www.saltosystems.fi.

Tai soita meille numeroon +358 44730 1051 ja kysy lisää!