Yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmä​

Yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmän kautta toistetaan kuulutuksia, taustamusiikkia ja hätätilanteissa pelastautumisohjeita.

Hätätilanteen sattuessa äänievakuointi on tehokkain tapa ohjata rakennuksessa olevat henkilöt turvallisesti ulos ja se toimii paloilmoitinjärjestelmän tukena.

Palohälytyksen tullessa paloilmoittimeen liitetty standardien mukainen äänievakuointijärjestelmä antaa selkeät, etukäteen tallennetut toimintaohjeet. Viestit käynnistyvät ohjauskäskystä, ja ne voidaan käynnistää joko käsin tai automaattisesti.

Äänievakuointijärjestelmää voidaan käyttää myös muissa kuin paloon liittyvissä hätätilanteissa esimerkiksi varoittamaan ympäristöonnettomuuksista tai muista vaaratilanteista muun muassa kouluympäristössä. Mitä suuremmasta kohteesta on kyse, sitä suurempia ovat myös vaatimukset äänentoistojärjestelmälle.

Rakennuksessa saattaa olla monta eri toimijaa, joilla kaikilla on erilainen tarve äänentoistolle, ja siksi on tärkeää, että järjestelmä palvelee käyttäjien tarpeita sekä erikseen että kokonaisuutena. Äänievakuointijärjestelmän tulee toimia luotettavasti, ja toimivuus taataan säännöllisillä testauksilla.

Me turvaamme toimintaympäristösi

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme