Rikosilmoitin­järjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä havaitsee luvattoman tunkeutumisen kohteeseen ja välittää tiedon nopeasti ennalta määritellyille tahoille, jolloin voidaan minimoida murrosta aiheutuvia henkilö- ja omaisuusvahinkoja.

Rikosilmoitinjärjestelmä myös ennaltaehkäisee murtoja tehokkaasti, kun tieto sen olemassaolosta on näkyvillä esimerkiksi rakennuksen lähettyvillä. Rakennusten suojaustasoja on erilaisia, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme räätälöi sopivan tasoisen suojauksen asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kehäsuojausta käytetään, kun tunkeilija halutaan havaita mahdollisimman aikaisin, eli jo silloin kun hän on lähestymässä aluetta tai rakennusta.

Kuorisuojaus havaitsee tunkeutujan silloin, kun hän murtautuu rakennuksen ulkokuoren läpi. Tyypillisesti kuorisuojausta käytetään ikkunoiden ja ovien valvonnassa.

Tilasuojauksella voidaan valvoa rakennuksen sisätiloja. Ilmaisimet voivat tunnistaa laitteen tyypistä riippuen esimerkiksi liikettä tai kehon lämpöä.

Kohdesuojausta käytetään, kun halutaan valvoa yksittäistä kohdetta kuten kassakaappia. Tällöin ilmaisin havaitsee kohteen siirtämisen tai murtamisen.

Ryöstösuojauksessa käytetään hälytyspainikkeita, joilla hälytetään apua vaaratilanteen uhatessa. Hälytys ohjataan halutulle taholle ja esimerkiksi virkavalta saadaan kutsuttua huomaamatta paikalle.

Murtovalvontajärjestelmä toimii itsenäisenä järjestelmänä, tai se voidaan yhdistää myös osaksi kulunvalvonnan, videovalvonnan ja paloilmoittimen järjestelmäintegraatiota, jolloin useaa eri osa-aluetta saadaan hyödynnettyä kustannustehokkaasti.

Rikosilmoitinjärjestelmä Oulu

Me turvaamme toimintaympäristösi

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme