Uudistuksessa päivittyivät sekä nettisivujemme rakenne että niiden graafinen ilme. Päivityksen takana oli halumme parantaa sivujen käyttökokemusta.

Turva-ala on perinteisesti ollut imagoltaan tekninen ja harkitusti hieman sulkeutunut. Ymmärrettävistäkin syistä turvallisuus- ja suojausaiheita halutaan käsitellä hillitysti ja arvokkuudella, mutta sen ei tarvitse olla pois esimerkiksi käytettävyydestä. Olemmekin halunneet ottaa harppauksen kohti avoimempaa ja selkeämpää viestintää. Nettisivuillamme tämän eteen tehtyjä toimenpiteitä on esimerkiksi tekstimateriaaliemme luettavuuden parantaminen ja sivujen rakenteen keventäminen.

Avoimuutta tulemme lisäämään myöhemmin myös henkilöstömme kuvilla. Tähän asti yhteystieto-sivullamme on lukenut vain muutaman henkilökunnan jäsenen nimi. Työmme on kuitenkin hyvin asiakaspalvelulähtöistä, joten on hyvä, että potentiaaliset asiakkaat näkevät, minkä näköisten henkilöiden kanssa ovat yhteistyöhön alkamassa. Tätä kautta kuvat tulevat lisäämään myös luottamusta meidän ja asiakkaidemme välille.

Nettisivuillamme on myös joitakin uusia toimintoja. Halusimme helpottaa yhteyden ottamista meihin, olipa kyseessä sitten huoltoilmoitus tai tarjouspyyntö. Tätä varten monipuolistimme yhteydenottolomakettamme, josta pystyy nyt esimerkiksi antamaan meille tarkempia lähtötietoja huoltoa tarvitsevasta laitteesta. Mukana on myös mahdollisuus kuvatiedoston liittämiseen. Tarkemmat lähtötiedot auttavat vikadiagnoosissa ja huollon tarpeen määrittämisessä, ja säästävät niin meidän kuin asiakkaidemme aikaa ja resursseja.

Toinen uusi toiminto sivuilla on blogipohja, jossa aikeenamme on alkaa julkaisemaan esimerkiksi asiantuntija-artikkeleita turva-alaan liittyen. Tämä auttaa myös osaltaan tuomaan avoimuutta viestintäämme ja kertomaan teknisestä alastamme kiinnostavassa muodossa.

Kannattaa siis seurata LinkedIn-kanavaamme. Ja mikäli olette kiinnostuneita yrityksen turva- ja suojausasioista, autamme teitä mielellämme!