DOKUMENTOINTI- JA SUUNNITTELUPALVELUT

Turvallisuusjärjestelmien dokumentointipalveluiden avulla saat käyttöösi aina ajan tasalla olevat järjestelmäkuvat, joista selviää laitesijoittelu järjestelmäosoitteineen sekä kaapeliverkoston rakenne. Ajantasainen dokumentaatio tehostaa järjestelmien ylläpitoa ja huoltoa. Laaja-alaisen järjestelmätuntemuksemme avulla osaamme suunnitella puolestasi suuriakin turvallisuusjärjestelmäkokonaisuuksia. Toteutamme dokumentoinnin yleisesti suunnittelukäytössä olevilla cad-ohjelmistoilla, jotta tuottamamme aineisto on aina helposti hyödynnettävissä.

ETÄHALLINTA- JA TUKIPALVELUT

Toteutamme turvallisuusjärjestelmien etähallintaa ja tarjoamme käyttöösi järjestelmäasiantuntijapalvelut tietoturvallisten etähallintayhteyksien avulla. Hyödynnämme etähallinnassa asiakkaan omia etäkäyttöohjelmistoja. Vaihtoehtoisesti voimme myös toimittaa oman suojatun yhteyden, tarvittavien laitteiden ja tietoliikenneyhteyksien kanssa. Palvelumme voivat perustua kuukausimaksuun tai kertainvestointiin, mutta itse palvelusisällön määrittelemme aina asiakasvaatimuksen pohjalta. Dokumentointi- ja etähallintapalveluiden yhdistäminen mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan palveluratkaisun, joista on hyötyä molemmille osapuolille.

HUOLTO- JA YLLÄPITOPALVELUT

Huolehdimme puolestasi turvallisuusjärjestelmien toimivuudesta ja toteutamme tarpeesi mukaisia ylläpitopalveluita. Parhaan palvelukokonaisuuden voimme tarjota eri palveluidemme yhdistelmällä. Etähallintayhteyden avulla pystymme useasti kartoittamaan ennakolta mahdolliset laiteviat tai muut järjestelmähäiriöt, ja osaamme varautua oikeilla varalaitteilla ilman paikan päällä tehtäviä kartoituksia. Järjestelmähäiriöt ratkeavat useasti ilman kohdekäyntiä, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Ylläpitopalveluasiakkainamme on niin päiväkoteja kuin suuria teollisuuslaitoksiakin.

Me turvaamme toimintaympäristösi

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme