17.8.2015

Palvelut

Määrittely

Toimiva turvallisuus- ja kiinteistötekniikan ratkaisu syntyy hyvän toiminnallisuusmäärittelyn kautta. Tarjoamme osaamistamme suunnittelijan ja loppuasiakkaan käyttöön.

Asiakkaan ei tarvitse tietää täsmällisesti, mitä tarvitsee tai miten turvaisi parhaiten yrityksen, henkilökunnan tai kiinteistön. Teemme aina alkukartoituksen, autamme valitsemaan parhaan laite- ja palvelukokonaisuuden ja opastamme järjestelmien käytössä.

Suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme turva- ja kiinteistötekniikan hankkeita ”avaimet käteen” – periaatteella. Henkilöstömme pystyy tarjoamaan asiakaslähtöistä, asiantuntevaa sekä laadukasta ja kustannustehokasta palvelua asiakkaillemme koko kiinteistön turvajärjestelmän elinkaaren ajan, alkaen hankkeen järjestelmien suunnittelusta, jatkuen asennukseen, ylläpitoon sekä huoltopalveluihin.

Ylläpito ja huolto

Toimittamamme tuotteet ja järjestelmät ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, mutta elinkaaren aikana niitä tulee huoltaa ja ylläpitää, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki turvallisuusjärjestelmiin ja niiden käyttöön liittyvät tukipalvelut.

Huolto- ja ylläpitosopimusten sisältö määräytyy joko lainsäädännön tai yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Olipa kyseessä ohjelmistojen päivitys, dokumentointi, helpdesk-palvelu, järjestelmän tekninen etäkäyttö tai mikä tahansa tarve, kysy meiltä lisää +358 44730 1051.

Myös ylläpidämme ja huollamme järjestelmiä.