Tietoa meistä

17.8.2015

Capcon Turvapalvelut, joka toimii nimellä Capitis Control Oy on vuonna 2009 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Olemme toteuttaneet turvateknisiä kokonaisratkaisuja monenlaisiin ympäristöihin mm. kouluihin, päiväkoteihin, hoivakoteihin, teollisuuslaitoksiin, kirkkoihin, kauppakeskuksiin sekä toimistokiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Rovaniemellä sekä Kokkolassa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 2,0 miljoonaa euroa.

Turvallisuus on olennainen osa liiketoimintaa ja haluamme nykyaikaisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuillamme auttaa tehostamaan asiakkaidemme kiinteistöön, henkilöstöön ja omaisuuteen kohdistuvien riskien hallintaa. Turvaratkaisut suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toimialan ja liiketoiminnan erityistarpeiden mukaisiksi.  Hallitsemme kaikki paloturvallisuuteen, murtosuojaukseen, kulunhallintaan, työajanseurantaan sekä videovalvontaan liittyvät järjestelmät ja palvelut. Suunnittelemme ja toteutamme myös äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmiä.

Ammattitaitoisessa tiimissämme on turvatekniikkajärjestelmien asiantuntijoita, joiden osaamisessa yhdistyvät pitkä kokemus sähkö-, kiinteistö- ja turvatekniikan aloilta sekä nykyaikaisten järjestelmien ja palveluiden tietämys.  Henkilöstömme pystyy tarjoamaan asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua koko kiinteistön turvajärjestelmän elinkaaren ajan, alkaen järjestelmien suunnittelusta, jatkuen asennukseen, ylläpitoon sekä huoltopalveluihin.

 

 

Hyväksynnät ja jäsenyydet

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä turvallisuusjärjestelmiä suunnitteleva ja toimittava yritys. Finanssialan Keskusliitto asettaa hyväksymilleen liikkeille vaatimuksia, joilla varmistetaan järjestelmien hyvä laatu. Hyväksytyt liikkeet ilmoitetaan FK:n ylläpitämässä hyväksyttyjen liikkeiden luetteloissa (www.vahingontorjunta.fi) ja nämä liikkeet ovat päteviä toimittamaan vakuutussopimuksiin vaikuttavia turvallisuusjärjestelmiä ja/tai palveluita.

Olemme Turvatekniikan keskuksen (TUKES) hyväksymä paloilmoitinliike ja meillä on ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä, joka on uusittu 12.7.2016. Olemme Finnsecurity Ry:n yritysjäsen ja päivitämme toimialalla yleisesti käytössä olevia hyväksyntöjä säännöllisesti.

Olemme virallisesti Luotettava kumppani.